Alkmaar Prachtstad!

Alkmaar Prachtstad!

Denk je aan Alkmaar, dan denk je meteen aan de wereldberoemde Kaasmarkt. Maar Alkmaar heeft natuurlijk veel meer te bieden dan alleen maar Kaas. Hoe kom je daar achter? Je kunt natuurlijk een echte Alkmaarder vragen wat hij van zijn stad vindt.

Je kunt ook een rondkijken op de site van Alkmaar Prachtstad. Een vriendin van ons, Ika, werkt al vele jaren voor deze prachtige organisatie. Op hun site vind je de leukste tips over uitgaan, winkelaanbod en evenementen in Alkmaar. Ook vind je er een groot scala aan prachtige foto’s over Alkmaar. Ook de foto van deze kaasmeisjes komt van Alkmaar Prachtstad.

Natuurlijk kennen wij van Dapper & van Aalst Makelaardij Alkmaar ook, maar dan vooral op een andere manier. Wij komen regelmatig bij verschilende inwoners van Alkmaar op de koffie, mensen gaan verhuizen uit Alkmaar, anderen komen weer graag in deze stad wonen. Er is altijd beweging. En jij? Wat beweegt jouw tot Alkmaar? Wij vinden Alkmaar een prachtstad waar het heerlijk wonen is. www.alkmaarprachtstad.nl

Alkmaarprachstad-IMG (2) Alkmaarprachstad-IMG (4)

About the Author

Leave a Reply