CREATIEVE DUIZENDPOOT | MEDIA VORMGEVING ALKMAAR

Bij DVA Makelaars zijn wij altijd op zoek naar creatieve studenten die een leerzame en gezellige stageplek willen. DVA Makelaars is een kleinschalig NVM makelaarskantoor uit Alkmaar die veel waarde hecht aan de aandacht voor de klant. Dit zie je onder andere terug in de uitstekende klantbeoordelingen op Funda. Binnen ons team zijn we per direct op zoek naar een student MBO 4 niveau van de opleiding Mediavormgeving. Wij hebben reeds ervaring met studenten van deze opleiding en DVA Makelaars voldoet aan de eisen welke SBB leerplaatsen stelt aan het stagebedrijf.

Wat gaat de student MEDIA VORMGEVER doen?

– Je houdt je bezig met het ontwikkelen/vormgeven van banners en advertenties op social media. – Het bedenken van korte termijn/seizoensgebonden acties. – Optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van social media platformen/website. – Ontwikkelen van diverse flyers/briefkaarten/buurtmailings.

Over welke vaardigheden beschikt de student?

– Je volgt een mediavormgeving gerelateerde opleiding (3de of 4de jaars) MBO 4 niveau. – Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. – Je bent leergierig en houdt van aanpakken. – Je beschikt over goede basiskennis online marketing. – Je bent ervaren met het gebruik van Adobe Photoshop/Illustrator/InDesign.

Wat biedt het leerbedrijf de student?

– Ervaring opdoen binnen een dynamisch en hecht team.

– Ruime kennis ontwikkeling op gebied van media vormgeving.

– Uitstekende stagebegeleiding.

– Een gezellige werksfeer (onze kantoorhond Scooby is er voor de benodigde knuffels!)

– Passende stagevergoeding.

Interesse?

Neem dan contact op met Pascal van Aalst via pascal@dvamakelaars.nl of 072-520 20 51.