Nieuwbouw Alkmaar Centrum De Westfriese Poort

FIJN WONEN TUSSEN KANAAL EN DIJK

NIEUWBOUW ALKMAAR CENTRUM

Op de hoek van het Oudorperdijkje en de Eilandswal in Alkmaar komt een nieuw, kloek appartementencomplex met 31 luxe appartementen. De woningen aan de Eilandswal hebben prachtig uitzicht op de dynamiek van het Noord-Hollandsch Kanaal en op het Victoriepark met zijn fraaie bomen en het monumentale IJkgebouw. De overige woningen kijken uit op het lommerrijke Oudorperdijkje. Een gezellige en vriendelijke woonomgeving, dicht bij het centrum van Alkmaar.

De ruime appartementen variëren in grootte van 85 m² tot 180 m² met bovenin nog een penthouse van 280 m². De moderne installaties en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat u energiezuinig en comfortabel  woont. Daarbij heeft u vrije keuze in de indeling van uw toekomstige huis: u kunt het appartement grotendeels naar eigen wens inrichten. Het gehele gebouw varieert in hoogte met als hoogste punt de zes verdiepingen op de hoek van de Eilandswal en het Oudorperdijkje. Ieder deel van het gebouw krijgt andere gevelaccenten, wat verrassende effecten geeft. Er is een lift en in de kelder komt een parkeergarage waar u een eigen parkeerplaats heeft. Ook zijn hier de bergingen. Deze kelder wordt afgesloten, een veilig gevoel.

Bent u op zoek naar een prachtig, riant maar vooral luxueus appartement in Alkmaar – op een mooie, groene locatie met prachtig uitzicht op het Victoriepark en het historisch centrum van Alkmaar – dat u ook nog helemaal naar uw eigen smaak kunt indelen? Dan is De Westfriese Poort zeker iets voor u!

DAAROM WESTFRIESE POORT

– zeer duurzame woning
– verrassende architectuur
– uitzicht op het Victoriepark en kanaal
– eigen parkeerplaats in garage
– dicht bij de oude binnenstad
– voorzieningen op loopafstand
– dicht bij uitvalswegen

DE PLANNING

Wij willen er naar streven eind 2018 meer projectinformatie op deze site beschikbaar te stellen, zoals plattegronden, bouwnummers en prijzen van de appartementen. De start verkoop wordt later dit jaar via de website gecommuniceerd. U kunt zich onderaan via deze website inschrijven als belangstellende voor een van de 31 luxe appartementen.

UNIEK PRODUCT

Voor uw toekomstige woning werken we nauw samen met een groep deskundige partners. Dat is altijd het uitgangspunt van projectontwikkelaar Vink Bouw. Echt samenwerken leidt immers tot unieke producten. Iedereen denkt proactief mee en brengt zijn expertise in: de ontwikkelaar, de bouwers, de architect, de makelaars. Alleen zo kunnen wij voor u het beste resultaat neerzetten.

LEVENDIGE WOONOMGEVING

De Westfriese Poort ligt prachtig in de bocht van het Noord-Hollandsch kanaal dicht bij het pontje dat bewoners en bezoekers naar het centrum van de Kaasstad brengt. Het kanaal is drukbevaren door beroeps- en pleziervaart, wat een gezellige dynamiek teweegbrengt. De levendigheid maakt het wonen op deze plek uniek.

De mooie, historische binnenstad van Alkmaar is ook lopend prima te bereiken. Alkmaar staat bekend om de kaasmarkt, maar de stad is veel meer dan dat. Het prachtige centrum met monumentale panden aan smalle straatjes met bijzondere boetiekjes en winkels in ‘d’Oude Stad’,  bijvoorbeeld. Fantastisch om in rond te dwalen en de Alkmaarse historie te beleven. De fijne restaurants en leuke terrassen. Genieten van tentoonstellingen in Het Stedelijk, het Kaasmuseum of het Biermuseum. De indrukwekkende Grote Sint Laurenskerk en het gezellige Waagplein.

HISTORISCH EN HIP

Een bijzonder mooi stukje groen in de binnenstad is het Victoriepark. Alkmaar heeft een lange geschiedenis als vestingstad, maar daar is weinig meer van over. In het Victoriepark is nog een muurrestant te zien dat stamt uit de middeleeuwen. In het IJkgebouw is daarom niet alleen een hippe horeca- en ontmoetingsplek, maar ook een historisch informatiepunt dat veel vertelt over de geschiedenis, onder andere over de Victorie van Alkmaar. U kijkt hier op uit vanuit een deel van de appartementen in de Westfriese Poort.

Ook buiten het centrum is het goed toeven. Wijkt u tijdens een wandeling eens uit over de houten ophaalbruggen naar andere pittoreske buurtjes buiten de Singel. Of pak de fiets naar het Westerhout, het Alkmaarder Hout of Park Oosterhout met zijn vlindertuin. Nog een stukje doorfietsen en u komt bij de brede duinen van Schoorl en Bergen. Lekker uitwaaien op het Noordzeestrand. Kortom, Alkmaar is een bijzonder aangename, culturele, gezellige, groene plek om te wonen. Vraagt u het een willekeurige, nuchtere Alkmaarder op straat, dan zal hij zeggen: ‘In Alkmaar is het prima’.

Beeld04

DAPPER & VAN AALST MAKELAARS VERKOOPT

Dapper & van Aalst Makelaars verzorgt de verkoop van deze 31 luxe appartementen in Alkmaar. Bent u op zoek naar een appartement in Alkmaar, welke straks geheel naar eigen wens in te richten is? Dan is De Westfriese Poort zeker iets voor u!

De NVM makelaars van Dapper & van Aalst vertellen u graag meer over dit bijzondere bouwproject.

Dapper & van Aalst Makelaars, James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar.  Bel (072) 520 20 51 of schrijf je in via de site www.dewestfriesepoort.nl