Ervaar ook een gratis stoom-sessie in de wellness ruimte van Cleopatra.

Ervaar ook een gratis stoom-sessie in de wellness ruimte van Cleopatra.

Wil je thuis genieten van wellness op hoog niveau? Dan biedt Cleopatra uit Westknollendam verschillende oplossingen. Zo kun je kiezen uit stoomdouches, stoomcabines, baden en whirlpools. Wat erg leuk is dat je zelf kunt ervaren hoe het is om in een stoomcabine te ontspannen. Hiervoor hebben ze een speciale Wellness Experience Center ingericht. Probeer het maar uit. Zeker weten dat jij straks ook een stoomcabine thuis wilt hebben?

Bij Cleopatra bepaal je zelf hoe jouw ideale wellness ruimte er uit komt te zien. Door middel van losse componenten ontwerp je jouw eigen stoomdouche afgestemd op jouw ruimte en jouw specifieke wensen. Zo heb je onder andere de keuze uit: banken, deuren, vensters, stoomtechniek en(maatwerk) daken. Om de beleving compleet te maken kun je kiezen voor speakers en kleurlicht.

De voordelen van een stoomdouche

Heb je een stoomdouche thuis dan kun je op elk gewenst moment van de dag in tien minuten tijd tot rust komen en nieuwe energie op doen na een dag hard werken. Stomen is niet alleen gezond voor de geest maar ook voor het lichaam:

  • Stomen versterkt je immuunsysteem;
  • Stomen houdt jouw lichaam gezond en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid;
  • Stomen bevrijdt de luchtwegen en vergemakkelijkt de ademhaling.

Zelf de voordelen ervaren? Boek dan een stoom-sessie in de wellness ruimte van Cleopatra.

Het leuke bij Cleopatra is dat je geheel vrijblijvend hun Wellness Experience Center kunt boeken. Zo kun je ervaren hoe het is om te stomen in een stoomdouche van Cleopatra. Natuurlijk hebben wij van Dapper & van Aalst Makelaardij deze ervaring ook gedaan. De luxe badjassen en handdoeken werden verzorgd door de medewerkers van Cleopatra. Wat een leuke beleving. Wanneer ga jij genieten in je eigen stoomdouche?

Cleopatra
Handelsweg 45
1525 RG Westknollendam (Zaanstad)

Openingstijden showroom:

Maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur

Openingstijden Wellness Experience Center:

Maandag t/m zaterdag op afspraak
Voor meer informatie bel: 075-647 82 00

 

 

About the Author

Leave a Reply