Zoek je een aankoopmakelaar voor Bergen! Dapper & van Aalst Makelaardij

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Bergen? Zoek dan niet verder. De NVM aankoop makelaar voor Bergen is Dapper & van Aalst Makelaardij. Zij zijn op de hoogte van de woningmarkt in Bergen Nh. Door onze deskundigheid bespaar je duizenden euro’s, tijd en problemen.

Full Service Aankoopmakelaar | Dapper & van Aalst Makelaardij 072 – 520 20 51

Ben je van plan een woonhuis of villa te kopen in Bergen Nh, dan komt er heel veel op je af. Ken je Bergen? Ken je de leuke wijken van Bergen met haar specifieke woningen? Heb je voldoende bouwkundig inzicht? Ben je voldoende onderhandeling vaardig? Ken je de juridische en financiële gevolgen bij de aankoop van een woning? Als jij een van deze vragen met NEE moet beantwoorden, kunnen wij jou helpen. Wij begeleiden je professioneel en vakkundig bij de aankoop van jouw nieuwe droom huis. Wij zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt, en geen bouwkundige en juridische aspecten over het hoofd ziet.

Dapper & van Aalst Makelaardij behartigt alleen jouw belang tijdens het aankoopproces.Wij gaan met je mee naar de bezichtiging van de woning en doen de uitgebreide onderhandelingen. Heb je een woning in Bergen op het oog? Schakel dan de aankoopmakelaars van Dapper & van Aalst Makelaardij in.


 Reacties van onze klanten

“Ze hebben voor ons uitstekend onderhandeld”

Via mond-op-mond reclame, en door contacten via mijn werk, ben ik terecht gekomen bij Dapper & van Aalst Makelaardij. Het eerste contact was meteen al erg prettig. Door veel persoonlijk contact, het is maar een klein kantoor, zijn de lijntjes kort. Ze nemen de tijd voor je en denken graag met je mee. Onze makelaar heeft uitstekend voor ons onderhandeld bij de aankoop van onze nieuwe woning in Alkmaar. We konden onze aankoopmakelaar ook nog ’s avonds bellen en hebben uiteindelijk ons droomhuis gevonden. We zijn er helemaal blij mee. Zullen zeker in onze vriendenkring dit makelaarskantoor aanbevelen.

Karin, Ronald en Julian  – Amsterdam

“Zonder haar goede begeleiding hadden we waarschijnlijk veel meer betaald voor ons huis”

Tineke heeft ons op een hele fijne manier geholpen met de aankoop van ons huis. Zonder haar goede begeleiding hadden we waarschijnlijk veel meer betaald voor ons huis en onderweg veel meer stres ondervonden. Het heel fijn dat ze ons elke keer de volgende stap goed uit kon leggen en alle afspraken zoals taxaties regelde. Ze had bij een paar dingen er wel wat meer achteraan mogen zitten, namelijk of ze het voorlopig koopcontract daadwerkelijk ontvangen had zodat we konden tekenen en waarom de taxatie zo lang duurde (de taxateur was ons order vergeten). Gelukkig is dit beiden snel opgelost.

Familie De Laat – Alkmaar

“We vonden het een grote plus dat Tineke altijd goed bereikbaar was ook buiten kantoortijden.”

Tineke heeft ons heel goed geholpen. Ze zat er bovenop, nam geregeld proactief contact met ons op om vervolgstappen te bepalen. We vonden het een grote plus dat Tineke altijd goed bereikbaar was ook buiten kantoortijden. Dat is heel praktisch als je naast werk opzoek bent naar een nieuw huis. Uiteindelijk zijn we erg goed geslaagd en dik tevreden met de geleverde dienst.

Hidde & Ilse  – Alkmaar